top of page
DJI_20220921_124340_178_pano.jpg

Ontdek nu de ultieme oplossing voor optimaal comfort en een efficiënte warmtehuishouding in uw woning of bedrijfspand: Aero-Therm! Onze baanbrekende isolatie- en reflectietechnologie biedt niet alleen vochtregulering en brandwerendheid, maar heeft ook veelzijdige toepassingen. Of u nu worstelt met de zomerhitte of de winterkou, Aero-Therm biedt de perfecte oplossing.

Hier zijn enkele redenen waarom u voor Aero-Therm zou moeten kiezen:

Veelzijdigheid: Aero-Therm kan worden gebruikt als isolatie, reflectiemateriaal, tegellijm in uw badkamer of keuken, of als warmtewering op uw dak tijdens de zomer. Het past zich aan aan verschillende behoeften in uw woning of bedrijfspand.
Energiebesparing: Met Aero-Therm kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening. Het zorgt ervoor dat warmte in de winter wordt vastgehouden en overmatige warmte in de zomer wordt gereguleerd, waardoor uw verwarmings- en koelingskosten dalen.
Efficiënte installatie: Onze ervaren vakmensen kunnen Aero-Therm snel en efficiënt aanbrengen, zodat u snel kunt genieten van de voordelen van dit geavanceerde materiaal.
Duurzaamheid: Aero-Therm biedt niet alleen directe voordelen, maar ook op de lange termijn. Het draagt bij aan de duurzaamheid van uw woning of bedrijfspand en vermindert uw ecologische voetafdruk.
Inspectie en maatwerk: Onze experts komen graag bij u langs om uw woning of bedrijfspand te inspecteren met behulp van een infraroodcamera. Hiermee kunnen we warmtelekken opsporen en de meest effectieve oplossing voor uw specifieke situatie vinden.
Demonstratie ter plaatse: Als enige in de markt kunnen wij Aero-Therm ter plaatse demonstreren, zodat u direct kunt ervaren hoe dit materiaal uw comfort en energie-efficiëntie kan verbeteren.


Kies nu voor de innovatieve technologie van Aero-Therm en haal het maximale uit uw woning of bedrijfspand. Bereik het comfortniveau dat u verdient en bespaar op lange termijn op uw energiekosten. Aero-Therm: waar efficiëntie en comfort samenkomen.

bottom of page